Ga naar hoofdinhoud

Over ons

Stefan Mizee is professioneel fotograaf sinds 1992 en heeft met zijn geheel eigen visie een stijl ontwikkeld die door vele collega’s zeer gewaardeerd wordt. Zijn spel met communicatie tussen licht en inhoud is zowel origineel als doeltreffend. Hij pakt elke opdracht met veel enthousiasme aan.

Stefan Mizee is reeds 20 jaar actief als zelfstandig ondernemer. In 1992 startte hij zijn eigen bedrijf te Leiden nadat hij zijn grafische opleiding en zijn opleiding aan de Academie voor de Beeldende Kunsten had voltooid. Beide opleidingen wekten zijn oneindige interesse naar het vormgeven en visualiseren van de combinaties beeld, kleur en vorm. Mizee werkt zowel voor particulieren als voor het bedrijfsleven. Het is voor Mizee een uitdaging om een persoon of bedrijf de mogelijkheid te bieden zich op de juiste manier te profileren door middel van fotografie.

Stefan Mizee Fotografie begon aan de Sisalbaan 5a te Leiderdorp, in een prachtige studio van ruim 115 m2. De werkzaamheden maakte dat de studio overbodig werd. Momenteel werken we zonder vaste studio, aangezien we altijd op locatie fotograferen.

Lijsten

We hebben een ruim assortiment aan lijsten (een keuze uit 1100 lijsten!), waar vele voorbeelden van zijn werk te vinden zijn. De fotografie vindt plaats in het sfeervolle, ruime en kunstzinnige atelier waarin eventueel zeer grote opdrachten kunnen worden bewerkstelligd.

 

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op. Voor informatie/besprekingen werken wij alleen op afspraak zodat wij de studio geheel voor uw opdracht kunnen reserveren.

Stefan Mizee Fotografie is goed bereikbaar en biedt ruime (gratis) parkeergelegenheid, zie ‘contact’ voor een routebeschrijving en de adresgegevens.

Back To Top